Het restaurant is doorlopend open van 12h – 23h, de keuken kan u tot ’s avonds laat voorzien van vers bereide gerechten die u zelf samenstelt. Er zijn verschillende stukken vlees & vis te combineren met aardappelbereidingen, warme & koude groentjes,.. Daarnaast worden met de seizoenen mee suggestiegerechten aangeboden.

We kozen ervoor onze snacks & andere gerechten aan te vullen met tapas. Planken met vlees-, vis-, of veggiehapjes om de apero net wat uit te breiden of om de ganse avond lang alles te proeven. 

Seizoensgebonden suggesties wisselen maandelijks, naargelang de vraag van onze klanten en het aanbod van onze lokale leveranciers.. 

 

suggesties molen

 

 

What's on the menu?

Onze menukaart vat alle dranken & verse gerechten samen voor een smakelijk bezoek aan de Rysselende Molen. Snacks en zoetigheden maken een leuke namiddag, tapas geeft net dat tikkeltje meer bij het aperitief. De vlees- en visgerechten kunnen gecombineerd worden met verschillende groente & aardappelbereidingen of brood.

menukaart

Voor echte genieters of grotere tafelgezelschappen hebben we ons Rysselende Molen menu. Een keuzemenu met als start een sprankelend huis aperitief & zowel bij voor- als hoofdgerecht een toegankelijke keuze tussen vis en vlees. 

menu rysselende molen