Het restaurant is doorlopend open van 12h – 23h, de keuken kan u tot ’s avonds laat voorzien van vers bereide gerechten die u zelf samenstelt. Er zijn verschillende stukken vlees & vis te combineren met aardappelbereidingen, warme & koude groentjes,.. Daarnaast worden met de seizoenen mee suggestiegerechten aangeboden.

We kozen ervoor onze snacks & andere gerechten aan te vullen met tapas. Planken met vlees-, vis-, of veggiehapjes om de apero net wat uit te breiden of om de ganse avond lang alles te proeven. 

What's on the menu?

Onze menukaart vat alle dranken & verse gerechten samen voor een smakelijk bezoek aan de Rysselende Molen. Snacks en zoetigheden maken een leuke namiddag, tapas geeft net dat tikkeltje meer bij het aperitief. De vlees- en visgerechten kunnen gecombineerd worden met verschillende groente & aardappelbereidingen of brood.

menukaart

Voor echte genieters of grotere tafelgezelschappen hebben we ons Rysselende Molen menu. Een keuzemenu met als start een sprankelend huis aperitief & zowel bij voor- als hoofdgerecht een toegankelijke keuze tussen vis en vlees. 

 

menu oktober

NIEUWNIEUWNIEUW

Ons Weekmenu brengt onze populaire klassiekers in een tof 3-gangen menu voor tijdens de week : met een leuke tapas in plaats van voorgerecht!

Weekmenu Molen